Showing 3701–3720 of 5927

Q3701.The term mutually exclusive investment mean?

Easy
A choose one of the best investments
B Selection of one investment precludes the selection of an alternative
C The elite investment opportunities will get chose
D There are no investment option available
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Selection of one investment precludes the selection of an alternative is the correct factual response to “The term mutually exclusive investment mean”.

Q3702.Pacora river is located in?

Easy
A Payback period
B Receiving period
C Giving period
D None of these
International Cities & Capitals PPSC 2022

Correct Answer: A

Pacora river is located in Payback period.

Q3703.White General test is used to detect ?

Easy
A Homodasticity
B Heteroscedasticity
C Monodasticity
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Heteroscedasticity is the correct factual response to “White General test is used to detect”.

Q3704.The most fundamental factor influencing someone's desires and behavior is their?

Easy
A Product
B Gender
C marketing
D culture
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

Culture is the correct factual response to “The most fundamental factor influencing someone's desires and behavior is their”.

Q3705.Muqadmma book was written by?

Easy
A Ibn-e-Sina
B Ibn Khaldun
C Imam Shafee RA
D None of these
Books, Authors & Literature PPSC 2022

Correct Answer: B

Muqadmma book was written by Ibn Khaldun.

Q3706.Term of trade is used as?

Easy
A social benefits
B Annuity
C Export price to import price
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

Export price to import price is the correct factual response to “Term of trade is used as”.

Q3707.Multicollinearity is based on?

Easy
A Uniform
B Variables
C Constant
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Variables is the correct factual response to “Multicollinearity is based on”.

Q3708.First social medical center was built in?

Easy
A Italy
B USA
C France
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

France is the correct factual response to “First social medical center was built in”.

Q3709.Therapy is the process of perceiving feelings and understandings is called?

Easy
A Psychology
B Philosophy
C inpatient
D None of these
International Organizations PPSC 2022

Correct Answer: A

Therapy is the process of perceiving feelings and understandings is called Psychology.

Q3710.Liability_side of the balance sheet comprises?

Easy
A Long term liabilities
B Capital and reserve
C Current liabilities
D All of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “Liability_side of the balance sheet comprises”.

Q3711.Properly arrange data us called?

Easy
A Knowledge
B Information
C Sensation
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Properly arrange data us called Information.

Q3712.Beyond imagination means?

Easy
A Conceivable
B no way
C Reality
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

Beyond imagination means no way.

Q3713.Open-ended question provide provide primarily ____data?

Easy
A Qunatitative data
B Confirmatory data
C Predictive data
D Qualitative data
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

Open-ended question provide provide primarily Qualitative datadata.

Q3714.The compounded growth rate is measure by?

Easy
A Harmonic mean
B Arithmetic mean
C Geometric mean
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

Geometric mean is the correct factual response to “The compounded growth rate is measure by”.

Q3715.Low book to market value is ?

Easy
A Highly risky
B less risky
C Greatest risky
D None of these
Books, Authors & Literature PPSC 2022

Correct Answer: B

Low book to market value is less risky.

Q3716.Concentric zone model given by?

Easy
A Burgess
B Ibn-Haitham
C Ibn-baruni
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Burgess is the correct factual response to “Concentric zone model given by”.

Q3717.Social representation is based on?

Easy
A Gender
B Men
C Woman
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

None of these is the correct factual response to “Social representation is based on”.

Q3718.Volga is the main river of?

Easy
A Russia
B Brazil
C Spain
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Russia is the correct factual response to “Volga is the main river of”.

Q3719.The hottest desert of the World is?

Easy
A Arabian Desert
B Sahara Desert
C Arctic Desert
D Cholistan Desert
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

The hottest desert of the World is Sahara Desert.

Q3720.Land sliding occurs due to?

Easy
A Deforestation
B Rain
C Vegetation
D All of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “Land sliding occurs due to”.