Showing 361–380 of 4795

Q361.DNS refers for?

Easy
A Data number sequence
B Digital number sequence
C Domain number sequence
D Domain name system
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q362.your________files stores various of running programs?

Easy
A Temp
B memory
C Static
D Cache
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: D

Q363.A word in a web page, that when clicked opens another document?

Easy
A URL
B Hyperlink
C Refrence
D Anchor
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q364.Reusable optical storage will typically have acronym?

Easy
A CD
B RW
C DVD
D ROM
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q365.To select a multiple slides?

Easy
A Ctrl+Click
B Shift+click
C Ctrl+shift+click
D None of these
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: A

Q366.File Formate used in Power Point?

Easy
A Jpg
B wav
C gif
D All of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q367.Prssing F8 three times selects?

Easy
A Sentence
B Select the dialog box
C Change the margin
D All of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q368.Which of the following can be renamed worksheet?

Easy
A A cell
B Workbook
C Worksheet and Workbook both
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q369.To select all the slides or more than one slide in presentation?

Easy
A Ctrl+enter
B Shift+click on slide
C Alt+F4
D None of these
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: B

Q370.Slide Transition Done on?

Easy
A Current Slide
B Previous slide
C New slide
D All of above
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: D

Q371.Which of following show document name and information?

Easy
A Format
B insert Tab
C Home
D title Bar
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: D

Q372.For combining two or more cells we use?

Easy
A a data field
B merge functions
C cache trail
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q373.To fix values in an excel we use ?

Easy
A absolute refrence
B Thumbnails
C Thread
D None of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q374."Header" and "Footer" is in?

Easy
A view menu
B insert tool bar
C home
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q375.Microsoft word is?

Easy
A document
B cell
C workbook
D All of these
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q376.Clipboard in home is used for?

Easy
A cut and paste
B copy and paste
C storage of letters
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q377."Mail Merge" tab is in?

Easy
A Combining
B Mailing
C Registers
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q378.Short-cut key for finding something?

Easy
A Ctrl+Shift+F
B Ctrl+F
C Shift+F
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: B

Q379.The minimum number of rows and columns in MS Word document is?

Easy
A 1 by 1
B 2 by 1
C 2 by 2
D 1 by 2
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: A

Q380.Rows and columns intersect at?

Easy
A Style
B Cell
C Content
D Structure
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C