Showing 441–460 of 4795

Q441.What is the shortcut key to extend your current selection by one word to the left?

Easy
A Alt+Shift+Left Arrow
B Ctrl+Shift+Up Arrow
C Ctrl+Shift+Left Arrow
D Alt+Ctrl+Left Arrow
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: A

Q442.The digital computer was developed primarily in:

Easy
A USSR
B UK
C USA
D Japan
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: C

Q443.To create a formula, you can use:

Easy
A Values but hot cell references
B Cell references but not values
C Values or cell references although not both.at the same time
D Value and cell references
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q444.To insert blank imbedded word object in Excel?

Easy
A Click the object command on the insert menu
B Click the link button on standard toolbar
C Click the link button on Format Painter
D None of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q445.How do you close a word document without closing Word window?

Easy
A Click on the Close button on the title bar
B Click on Xminimize button on the title bar
C Click on the Close command on Office menu
D Click Exit on the File menu
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: C

Q446.Which printer produces best quality graphics production?

Easy
A Laser Printer
B Ink jet Printer
C Plotter
D Dot matrix Printer
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q447.CAI stands for______

Easy
A Computer Assisted Instruction
B Combine Assisted Instruction
C Computer Assisted Inputs
D Commonly Assisted Inputs
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: A

Q448.The word processing feature that catches most random typographical errors and misspellings is known as______.

Easy
A Grammar checker
B Spell checker
C Word checker
D None of the these
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B

Q449.Amborella is:

Easy
A Shrub or small tree
B Group of animals
C A large worm
D None of these
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: A

Q450.In a Windows PC CTRL + K in Microsoft Power point is the shortcut for

Easy
A Shifting
B Highlighting
C Dragging
D Inserting a hyperlink
MS Word Shortcut Keys PPSC 2020

Correct Answer: D

Q451.In MS Word, which shortcut key is used to center the selected line?

Easy
A Ctrl + F
B Ctrl + E
C Ctrl +M
D Ctrl + D
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: B

Q452.In MS word 2016 , which shortcut key is used to replace text or specific formatting?

Easy
A Ctrl +K
B Ctrl + T
C Ctrl + H
D Ctrl + Shift + M
MS Word PPSC 2020

Correct Answer: C

Q453.A File which contains readymade styles that can be used for a preséntation is called?

Easy
A Auto style
B Wizard
C Template
D Pre formatting
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q454.MS PowerPoint is a/an example of:.

Easy
A Multimedia software
B Graphics software
C Spread sheet
D Entertainment software
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: A

Q455.In MS PowerPoint slide master option is available in ______tab,

Easy
A Home
B Insert
C View
D Design
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: C

Q456.What are the effects that occur when you move from one slide to the next during a Power Point presentation called?

Easy
A Customs animations
B Slide transitions
C Present animations
D Loom effects
MS PowerPoint PPSC 2020

Correct Answer: B

Q457.The contents of two or more consécutive cells could be put together using

Easy
A Shrink to fit
B Wrap Text
C Merge Cells
D Center Alignment
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: C

Q458.In MS Excel, On the Insert tab includes

Easy
A Chart
B Alignment
C style
D All of these
MS Excel PPSC 2020

Correct Answer: A

Q459.Readymade templates are available under ______ tab in Now option.

Easy
A Home
B File
C Insert
D Data
General MCQs PPSC 2020

Correct Answer: B

Q460.The distinguishing feature of a spreadsheet program is that it allows you to

Easy
A Enter data
B Perform calculations on data
C Format data
D Print data
Computer Basics PPSC 2020

Correct Answer: B