Showing 661–680 of 4795

Q661.Which is NOT wireless?

Easy
A Zigbee
B Bluetooth
C Wi.Fi
D Optical fiber
Computer Networks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q662.In Excel, the "SUMIF" function.

Easy
A Multiples cells
B Count cells
C Add a range of cells based on a condition
D finds the average
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: C

Q663.Which is not a page margin in MS Word?

Easy
A Narrow
B Left
C Right
D Top
MS Word PPSC 2025

Correct Answer: A

Q664.A fault in a computer program that prevents it from running smoothly is called?

Easy
A Error
B Glitch
C Bug
D Virus
Computer Security PPSC 2025

Correct Answer: C

Q665.What is indicated by a Red Wavy line in MS Word?

Easy
A Synonym Suggestion
B Grammatical Error
C Spelling Mistake
D Formatting Issue
MS Word PPSC 2025

Correct Answer: C

Q666.Which computer servers are used in a computer lab?

Easy
A Minicomputers
B Mainframe Computers
C Supercomputers
D Micro Computers (PCs)
Computer Basics PPSC 2025

Correct Answer: D

Q667.USB stands for?

Easy
A united system base
B Universal System Bus
C Universal Serial Bus
D United Serial Board
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q668.he incognito or private feature is used because?

Easy
A It blocks all ads
B It makes the computer faster
C It prevents the saving of history, cookies, and searches on the browser
D It improves internet speed
Internet & Web PPSC 2025

Correct Answer: C

Q669.Ctrl+S is used to save the file with?

Easy
A Password protection
B save as
C The same name
D A different format
MS Word Shortcut Keys PPSC 2025

Correct Answer: B

Q670.IP addresses are stored on?

Easy
A Hard Drive
B CPU
C Network Interface
D Activate
Computer Networks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q671.MS Access is which type of software?

Easy
A Database
B Word Processing
C Spreadsheet
D Presentation
MS PowerPoint PPSC 2025

Correct Answer: A

Q672.MS Excel is based on?

Easy
A Windows
B Linux
C MacOS
D DOS
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: A

Q673.Shortcut key F1 is used for?

Easy
A Save
B New File
C Help
D Print
MS Word Shortcut Keys PPSC 2025

Correct Answer: C

Q674.How fever prevent infection?

Easy
A kills pathogents directly
B Creates an unfavorable environment for pathogens
C Boosts anitbody production
D increases white blood cell count
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q675.Shazia Ikram is famous for?

Easy
A Writing
B Singing
C Visual Art
D Acting
Computer Basics PPSC 2025

Correct Answer: C

Q676.A printout copy is a type of?

Easy
A Editable document
B Hard copy
C Digital file
D Soft copy
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q677.A byte consists of how many bits?

Easy
A 32
B 4
C 8
D 16
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q678.What is the main function of a firewall in computer networks

Easy
A To create backups of user data
B To increase internet speed
C To manage hardware performance
D To block unauthorized access to or from a private network
Internet & Web PPSC 2025

Correct Answer: D

Q679.Which app is commonly used to listen to music on computers and phones?

Easy
A Spotify
B Zoom
C Adobe Photoshop
D All of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q680.Portrait" and "Landscape are types of?

Easy
A Drawing tools
B Art movements
C Page orientations
D File format
Computer Networks PPSC 2025

Correct Answer: C