Showing 721–740 of 4795

Q721.which of the following is the maximum zoom percentage in Excel?

Easy
A 200 %
B 300 %
C 400 %
D 500 %
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: C

Q722.Smart way to send and receive email across?

Easy
A Internet
B Intranet
C Extranet
D All of these
Internet & Web PPSC 2025

Correct Answer: D

Q723.ROM is a ------?

Easy
A Hardware
B Software
C Application
D None of these
Computer Basics PPSC 2025

Correct Answer: A

Q724.16 bits is equal to ?

Easy
A 3 bytes
B 4 bytes
C 2 bytes
D 1 byte
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q725.Which convert digital signal into analog signal ?

Easy
A Transister
B Modem
C Both
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q726.SSD stands for :

Easy
A Solid State Drive
B Solid Drive
C State Drive
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q727.Plug and Play function provides ?

Easy
A Need to install driver
B No need to install driver
C Interpretation of Software
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q728.Firmware is combination of ?

Easy
A Software and Drives
B Software and Hardware
C Hardware and Drives
D None of these
Computer Basics PPSC 2025

Correct Answer: B

Q729.Which printer produces the worst quality of graphics in reproduction ?

Easy
A Plotter
B Laser Printer
C Dot Matrix Printer
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q730.IOT stands for:

Easy
A Internet of Things
B Things of Internet
C Internet of Internet
D None of these
Internet & Web PPSC 2025

Correct Answer: A

Q731.Font Dialogue Box shortcut key ?

Easy
A Ctrl+ F
B Ctrl + L
C Ctrl + W
D Ctrl + D
MS Word Shortcut Keys PPSC 2025

Correct Answer: D

Q732.Shortcut key to decrease the font size by one point in word?

Easy
A Ctrl+ (
B Ctrl + L
C Ctrl + W
D Ctrl + E
MS Word Shortcut Keys PPSC 2025

Correct Answer: A

Q733.Track changer feature is available in which application ?

Easy
A Ms Word
B Ms Excel
C Ms Power Point
D None of these
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: A

Q734.File or application name is displayed on which bar?

Easy
A Status bar
B Title bar
C Task bar
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q735.In Ms word header and footer is applied on ?

Easy
A First page
B Last page
C On every page
D None of these
MS Word PPSC 2025

Correct Answer: C

Q736.St of design elements and layouts are available in ------- in Ms word?

Easy
A File
B Insert
C Theme
D None of these
MS Word PPSC 2025

Correct Answer: C

Q737.Average=(B1:B10) in Ms Excel means :

Easy
A Average of B1 to B10
B Average of B2 to B12
C Average of B1 to B12
D None of these
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: A

Q738.Which link provide facility to go to another page?

Easy
A Hyperlink
B Theme
C Starter
D None of these
MS PowerPoint PPSC 2025

Correct Answer: A

Q739.In Ms Excel, Conditional Formatting is used for ?

Easy
A Automatically Change Appearance as per condition
B Change Appearance not per condition
C Both
D None of these
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: A

Q740.Default type of chart in Ms Excel :

Easy
A Pie Chart
B Column Chart
C T Graph
D None of these
MS Excel PPSC 2025

Correct Answer: B