Showing 841–860 of 5927

Q841.Where is the Statue of Liberty:

Easy
A London UK
B Paris France
C New York, USA
D
Important Places & Landmarks PPSC 2024

Correct Answer: C

Q842.When Rashid Minhas got martyred in which war:

Easy
A August 14, 1971
B August 14, 1972
C August 14, 1973
D August 14, 1974
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: A

Q843.Cholistan Desert is also known as:

Easy
A RABI FORT
B ROHI FORT
C BOTH
D NONE
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: B

Q844.You can refuse to talk to her if you like, but you're just cutting off your nose to spite your face.

Easy
A trying to harm the other person
B making a situation worse for yourself
C taking an unnecessary risk
D None of these
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: C

Q845.He found himself in hot water over his comments about immigration.

Easy
A to receive praise or recognition
B to face criticism or trouble
C to remain neutral in a situation
D to avoid consequences
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: B

Q846.The condition of being unable to create a piece of written work because something in your mind prevents you from doing it.

Easy
A Writer's camp
B Writer's Block
C Writer's Box
D None of these
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: B

Q847.Malik ishaq belongs to which organization:

Easy
A Lashkar e Jahangvi
B TTP
C Taliban
D None of These
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: A

Q848.Mother of River

Easy
A Yagtz River
B Mehmut River
C Yellow River
D Nile River
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: B

Q849.Nanga parbat highest Peak:

Easy
A 7th
B 8th
C 9th
D 13th
World Records & Firsts PPSC 2024

Correct Answer: C

Q850.Hosni Mubarak Egyptian president total tenure

Easy
A 20
B 27
C 29
D 30
World Politics & Government PPSC 2024

Correct Answer: D

Q851.Landmark bill for asylum seeker for medical treatment:

Easy
A UK
B USA
C CANADA
D AUSTRALIA
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: D

Q852.Kitab-ul-Assar was compiled by:

Easy
A Imam bukhari
B Imam Abu Hanifa
C Imam Malik
D Imam Muhammad
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: D

Q853.“Al-Qanun fit-Tibb” book:

Easy
A Bu Ali Sina
B Imam Abu Hanifa
C Imam Hambal
D
Books, Authors & Literature PPSC 2024

Correct Answer: A

Q854.Princeton University located at:

Easy
A Mexico
B New Jersy
C Switzerland
D California
International Cities & Capitals PPSC 2024

Correct Answer: B

Q855.Independence referendum of Bosina and Herzegovina happened in

Easy
A 1999
B 1992
C 1996
D 2000
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: B

Q856.Lylod barrage is the name of:

Easy
A Sukkar Barrage
B Jinah Barrage
C Head Balloki
D Salman Barrage
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: A

Q857.Writer of Ertugral Drama

Easy
A Khalil ur Rehman Qamar
B Zanjabeel Asim Shah
C Hashim Nadeem
D Mehmut Bozdag
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: D

Q858.Pride of performance award 2018 awarded to which sindhi journalist

Easy
A Rauf Pareekh
B Hassan Shareef
C Nisar ul hassan
D Ali sadpara
Awards & Prizes PPSC 2024

Correct Answer: A

Q859.Founder of Hamas

Easy
A Hassan Nasrullah
B Ibrahim zaidi
C Ali Khamnai
D Sheikh Ahmad Yasin
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: D

Q860.UNFCC was founded on:

Easy
A Rio de Junaerio 1992
B Geneva 1992
C Rio de Hunaerio 1996
D Geneva 1996
General MCQs PPSC 2024

Correct Answer: A