Showing 841–860 of 1905

Q841.Pakistan import how much percentage of weapons in 2025:

Medium
A 81%
B 21%
C 71%
D None of these
Percentage, Ratio & Average PPSC 2025

Correct Answer: A

Q842.America put how many % tariff on China:

Medium
A 125%
B 145%
C 105%
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q843.Pakistan get how much % share for industry during independence:

Medium
A 18%
B 8%
C 28%
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q844.Oath date of Donald Trump:

Medium
A 2 Jun 2025
B 20 Jan 2025
C 2 March 2025
D None of These
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q845.When president signed to merge fata in Kpk:

Medium
A 31 May 2018
B 31 march2018
C 31 May 2020
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q846.Which of the following is not a valid version of MS-Office?

Medium
A 2016 MS-Office
B 2000 MS-Office
C Office Vista
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q847.Find the curved surface area of Hemisphere of radius 7 cm?

Medium
A 308 cm2
B 380 cm2
C 400 cm2
D None of these
Geometry & Mensuration PPSC 2025

Correct Answer: A

Q848.Sum of three consecutive integers is 33, find the smallest integer.

Medium
A 10
B 15
C 18
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q849.How much part of Siachin glacier under the control of Pakistan?

Medium
A 33%
B 46%
C 70%
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q850.__ is called the total area of the chart.

Medium
A Chart Area
B Chart space
C Chart volume
D None of these
Geometry & Mensuration PPSC 2025

Correct Answer: A

Q851.What is the maximum attachment size in Gmail?

Medium
A 25 MB
B 100 MB
C 2O0 MB
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q852.I f 54 is subtracted from 3 times a certain number the result is 36. Find the number?

Medium
A 30
B 20
C 10
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q853.(x-y)^2 = 44 xy=22 then x^2 + y^2= ?

Medium
A 77
B 88
C 99
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q854.22:55 train start reached station at 6:05 time, total time?

Medium
A 7 hrs 10 min
B 8 hrs 14 min
C 10 hrs 5 min
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q855.X^2 + X -20/ X^2 - 4 simplify.

Medium
A X+5/X+4
B X+5/ X-4
C x-5/ X-4
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q856.When British Government ended their control?

Medium
A 23 March 1947
B 22 June 1947
C 15 Aug 1947
D None of These
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: C

Q857.A pillar 14 cm in diameter is 5 m high. How much material was used to construct it?

Medium
A 77 *10^3 cm3
B 77 *10^5 cm3
C 77 *10^7 cm3
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A

Q858.If X=80% of Y and Z=120% of X, then the ratio X:Y:Z Will be?

Medium
A 20:25:24
B 25:25:28
C 10:25:20
D None of these
Percentage, Ratio & Average PPSC 2025

Correct Answer: A

Q859.X²-3x-10=0, if one factor is 5, other factor?

Medium
A -1
B -2
C 2
D 1
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: B

Q860.Sum of mn+3 and -2mn+3 is equal to:

Medium
A -mn+4
B mn+4
C mn-4
D None of these
General MCQs PPSC 2025

Correct Answer: A