Showing 1181–1200 of 4795

Q1181.Ctrl+Shift+< is used for.

Easy
A Font size
B Redo
C Delete
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2022

Correct Answer: A

Font size is the correct factual response to “Ctrl+Shift+< is used for.”.

Q1182.When you open a web browser which page is open:

Easy
A Home page
B Bookmark
C Cast
D None of these
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: A

Home page is the correct factual response to “When you open a web browser which page is open:”.

Q1183.What does the NOW( ) function return in Excel?

Easy
A Past time
B Current time
C Future time
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: B

Current time is the correct factual response to “What does the NOW( ) function return in Excel”.

Q1184.Which key is used for a redo in MS Word?

Easy
A Ctrl+W
B Ctrl+x
C Ctrl+Y
D None of these
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: C

Ctrl+Y is used to a redo in MS Word.

Q1185.______ is used to move the cursor one word right at a time in MS Word.

Easy
A CTRL + RIGHT ARROW
B ALT + RIGHT ARROW
C SHIFT + RIGHT ARROW
D None of these
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: A

CTRL + RIGHT ARROW is used to move the cursor one word right at a time in MS Word..

Q1186.Which of the following is called as page to create a presentation in PowerPoint?

Easy
A Sheet
B Slide
C Paper
D None of these
MS PowerPoint PPSC 2022

Correct Answer: B

Slide is called as page to create a presentation in PowerPoint.

Q1187.Cyber security is related to.

Easy
A Computer
B Network
C Software
D All of these
Computer Networks PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “Cyber security is related to.”.

Q1188.To write 2 in x2 in the word we use the key.

Easy
A CTRL + SHIFT++
B CTRL + SHIFT +=
C CTRL + SHIFT + _
D None of these
MS Word Shortcut Keys PPSC 2022

Correct Answer: A

CTRL + SHIFT++ is the correct factual response to “To write 2 in x2 in the word we use the key.”.

Q1189._______ option use to save after 10 minutes automatically in MS Word.

Easy
A Instant recover
B Auto recover
C Save draft
D None of these
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: D

None of these option use to save after 10 minutes automatically in MS Word..

Q1190.Which one is the most suitable reason to use Macro in MS Office?

Easy
A To Record Sound
B To Record Mouse Move
C To automate repetitive tasks
D To Record Keystroke
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: C

To automate repetitive tasks is the most suitable reason to use Macro in MS Office.

Q1191.Which key is used to create a chart in MS Excel?

Easy
A F6
B F9
C F11
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: C

F11 is used to create a chart in MS Excel.

Q1192.If you open the file after that you start the work that you last ends.

Easy
A Bookmark
B Cross reference
C Reference
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Bookmark is the correct factual response to “If you open the file after that you start the work that you last ends.”.

Q1193.To view the website we use ______.

Easy
A Browser
B Whatsapp
C Email
D None of these
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: A

To view the website we use Browser..

Q1194.In Excel, a Data Series is defined as what?

Easy
A A type of chart
B A cell reference
C A collection of related data
D A division of results
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: C

A collection of related data is the correct factual response to “In Excel, a Data Series is defined as what”.

Q1195.Which of the following is used to move from one page to another?

Easy
A Web browsing
B Web navigation
C Hyperlink
D None of these
Computer Basics PPSC 2022

Correct Answer: B

Web navigation is used to move from one page to another.

Q1196.Specific information added on the top of the page is called.

Easy
A Header
B Footer
C Margin
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Header is the correct factual response to “Specific information added on the top of the page is called.”.

Q1197.We can add it in MS Powerpoint.

Easy
A Animation
B Audio
C Video
D All of these
MS PowerPoint PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “We can add it in MS Powerpoint.”.

Q1198.Which value remains unchanged in MS Excel.

Easy
A Constant
B Function
C Variable
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: A

Constant is the correct factual response to “Which value remains unchanged in MS Excel.”.

Q1199.#value!Which type of error record in Excel

Easy
A Numerical Error
B Syntax Error
C Excel dosen't recognize the formula
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: C

Excel dosen't recognize the formula is the correct factual response to “#value!Which type of error record in Excel”.

Q1200.Which value remains unchanged in MS Excel

Easy
A Constant
B Function
C Variable
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: A

Constant is the correct factual response to “Which value remains unchanged in MS Excel”.