Showing 1201–1220 of 4795

Q1201.___ is the ghosted text behind the content on the page in Microsoft Word.

Easy
A Watermark
B Stamp
C Logo
D None of these
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: A

Watermark is the ghosted text behind the content on the page in Microsoft Word..

Q1202.What is the gutter margin in MS Word?

Easy
A Margin that is added to left margin when printing
B Margin that is added to right margin when printing
C Margin that is added to the binding side of page when printing
D Margin that is added to the outside of the page when printing
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: C

The gutter margin in MS Word is Margin that is added to the binding side of page when printing.

Q1203.which key is used to save a document in MS office word?

Easy
A Ctrl+B
B Ctrl+S
C Ctrl+F
D Ctrl+N
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: B

Ctrl+S is used to save a document in MS office word.

Q1204.Website use information called____.

Easy
A Proxy
B Defender
C Tracker
D Virtual Private Network
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: C

Website use information calledTracker..

Q1205.which key is used for paste in MS Word?

Easy
A Ctrl+C
B Ctrl+V
C Ctrl+S
D Ctrl+W
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: B

Ctrl+V is used to paste in MS Word.

Q1206.which shortcut is used to calculate the range of cells in MS Excel:

Easy
A Alt+
B Ctrl++
C Shift++
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: A

Alt+ is used to calculate the range of cells in MS Excel:.

Q1207.We set the page numbers in a____ type of document.

Easy
A Note pad
B Word Processor
C Both A and B
D None of these
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: B

We set the page numbers in aWord Processor type of document..

Q1208.The freezing row and column in Excel is in which pane.

Easy
A Freezing row
B Freezing column
C Freezing pane
D None of these
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: A

Freezing row is the correct factual response to “The freezing row and column in Excel is in which pane.”.

Q1209.Go to command in excel is located in

Easy
A Menu
B Find
C Search
D Help
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: C

Go to command in excel is located in Search.

Q1210.Web Browser stores previous information for web pages is termed as

Easy
A Auto complete
B Feed
C Web slices
D None of these
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: B

Feed is the correct factual response to “Web Browser stores previous information for web pages is termed as”.

Q1211.Which type of view is not present in MS Powerpoint?

Easy
A Outline
B Slide show
C Slide sorter
D Normal
MS PowerPoint PPSC 2022

Correct Answer: B

Slide show is the correct factual response to “Which type of view is not present in MS Powerpoint”.

Q1212.The powerpoint view that displays only text ( title and bullets) is:

Easy
A Outline view
B Notes page view
C Slide show
D slide sorter
MS PowerPoint PPSC 2022

Correct Answer: C

Slide show is the correct factual response to “The powerpoint view that displays only text ( title and bullets) is:”.

Q1213.which command is used to open powerpoint file:

Easy
A ppt.exe
B powerpnt.exe
C ppte.exe
D None of these
MS PowerPoint PPSC 2022

Correct Answer: A

Ppt.exe is used to open powerpoint file:.

Q1214.The crime that involves and uses of____________is known as cybercrime.

Easy
A Computer Devices
B Internet
C Both A & B
D None of these
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: B

The crime that involves and uses ofInternetis known as cybercrime..

Q1215.HTTPS provides a ___________communication over computer network.

Easy
A Secure
B Text
C Voice
D Video
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: B

HTTPS provides a Textcommunication over computer network..

Q1216.Which among the following wildcard characters are recognized by excel?

Easy
A + and -
B ! and ^
C * and ?
D < and >
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: C

* and ? is the correct factual response to “Which among the following wildcard characters are recognized by excel”.

Q1217.The first page of any website is called:

Easy
A Desktop
B Home Page
C Web Page
D Open Page
Internet & Web PPSC 2022

Correct Answer: B

Home Page is the correct factual response to “The first page of any website is called:”.

Q1218.Which items are placed at the end of a document?

Easy
A Footer
B End Note
C Foot Note
D Header
General MCQs PPSC 2022

Correct Answer: B

End Note is the correct factual response to “Which items are placed at the end of a document”.

Q1219.Which is the correct form in MS Excel.

Easy
A 6A
B A6
C (A6)
D +A+
MS Excel PPSC 2022

Correct Answer: B

A6 is the correct factual response to “Which is the correct form in MS Excel.”.

Q1220.A feature of MS Word that saves the document automatically after every __minutes.

Easy
A 5
B 10
C 15
D 20
MS Word PPSC 2022

Correct Answer: B

A feature of MS Word that saves the document automatically after every 10minutes..