MS Excel
430 questions available
FILTER BY SUBTOPIC
Q1.Highest value function in Ms Excel is?
Correct Answer: C
Q2.------------ is a software feature that automatically changes the size of a cell, column or row to match its content?
Correct Answer: A
AutoFit automatically adjusts the size of a cell, column, or row to fit its content.
Q3.What are Macros in MS Excel?
Correct Answer: A
Macros in Excel are automated scripts that record and replay sequences of actions.
Q4.Which chart shows changes over time?
Correct Answer: C
Q5.Which is used to enter current date and time in excel:
Correct Answer: C
Q6.Purpose of Match function in excel:
Correct Answer: C
Q7.To add value in excel we use formula:
Correct Answer: C
Q8.How many columns are in one Microsoft Excel sheet ?
Correct Answer: A
Q9.In Ms Excel, Dollar sign is used to-----------data.
Correct Answer: A
Q10.Filtering is a useful way to see only the data that you want displayed in databases?
Correct Answer: C
Q11.An excel workbook is a collection of ?
Correct Answer: A
Q12.When working with formulas in Excel, how can you see the intermediate results of a calculation before the final answer is displayed:
Correct Answer: A
Q13.The group of cells in MS Excel is known as:
Correct Answer: C
Q14.What is the maximum angle you can rotate text within a cell in MS Excel
Correct Answer: B
Q15.In which Microsoft office suite, it allow you to create visually engaging presentations:
Correct Answer: B
Q16.The extension of MS Excel is :
Correct Answer: A
Q17.In Excel , Columns are labelled as ________
Correct Answer: A
Q18.In MS Excel , mathematical formula contains:
Correct Answer: C
Q19.Which of the following is not a term of MS-Excel?
Correct Answer: D
Q20.Which key is press to enter the data in a cell in Excel:
Correct Answer: A