MS PowerPoint
255 questions available
FILTER BY SUBTOPIC
Q1.How to change the order of Slides in Presentation?
Correct Answer: D
The order of slides can be changed by clicking a slide and dragging it to the desired position.
Q2.In Power Point, on mouse click option can be used by ?
Correct Answer: A
PowerPoint slide transitions can be set to occur "on mouse click" under the Transitions settings.
Q3.In the latest version of the Ms Power Point, the default slide show is :
Correct Answer: A
The default slide layout in the latest MS PowerPoint versions is the Title and Content slide.
Q4.In Power Point the feature is used to display only content and hide other elements is called :
Correct Answer: C
Outline View in PowerPoint displays only the text content of slides.
Q5.What is the maximum number of slides are allowed in PowerPoint?
Correct Answer: C
Q6.Themes in a presentation are inserted from which tab of MS powerpoint:
Correct Answer: D
Q7.How to Save Presentation in Power Point
Correct Answer: A
Q8.Which view is used in ppt to view note while presenting slides:
Correct Answer: C
Q9.To add predesigned content, themes and hierarchies we use:
Correct Answer: C
Q10.What is a slide transition?
Correct Answer: A
Q11.Graphical representation of Data is called :
Correct Answer: A
Q12.Which of the following is not a MS Power Point view?
Correct Answer: C
Q13.In a Windows PC the shortcut key for redoing the last action in Microsoft PowerPoint is:
Correct Answer: C
Q14.To stop a slideshow in MS Powerpoint which of the following option a correct?
Correct Answer: C
Q15.In MS PowerPoint, on mouse click option can be used by_____.
Correct Answer: C
Q16.Shortcut key for next slide?
Correct Answer: B
Q17.To start slideshow of a presentation?
Correct Answer: A
Q18.To select a multiple slides?
Correct Answer: A
Q19.To select all the slides or more than one slide in presentation?
Correct Answer: B
Q20.Slide Transition Done on?
Correct Answer: D