Showing 201–220 of 933

Q201._______is a set of commands grouped together that we can run.

Easy
A Goal Seek
B Macros
C What if analysis
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q202.Mona is afraid ______spiders.

Easy
A of
B by to
C at
D
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q203.By default, the page size of a new document is ______ inches by ______ inches.

Easy
A 8,5 and 11
B 7,5 and 12
C 7,5 and 11.5
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q204.Granite is ______type of rock.

Easy
A Igneous
B Sedimentary
C Metamorphic
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q205.Mangla dam is located in _____?

Easy
A Rawalpindi
B Gujrat
C Mirpur
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q206.The Greater Than sign is an example of ________ operation:

Easy
A Artihmetic
B Logical
C Conditional
D Greater
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q207.My father didn't like the music_________.

Easy
A nor am I
B nor I am
C as me
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q208.Goodness deals with______aspect of philosophy.

Easy
A Ethics
B Axiology
C Epistemology
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q209.A test is said to be________if it measures future professional interests or skills of an individual.

Easy
A Evaluation test
B General test
C Aptitude test
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q210.The________ leave granted shall not be debited to the leave account.

Easy
A Freedom
B Quarantine
C Access
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q211.A test taken again from the students after little time gives the same result is__________.

Easy
A Valid
B InValid
C Reliable
D Unreliable
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q212.Blood is thicker than _____.

Easy
A Air
B Water
C Gas
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q213.Alia Parted ___ her parents in tears.

Easy
A from
B of
C with
D by
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q214.She is used to ____ the hardships of life.

Easy
A face
B faced
C to get faced
D to have faced
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q215.Dear Friend _____ I need your help. Fill in the blank with suitable punctuation.

Easy
A Comma
B Semi Colon
C Excalmation
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q216.Her Parents went to Karachi _____ train.

Easy
A to
B by
C at
D of
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B

Q217.He is ill ___________ fever.

Easy
A with
B by
C to
D of
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: A

Q218.Don't judge a book by its ________.

Easy
A Page
B Size
C Cover
D Paper
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: C

Q219.Term and Tenure of Senate membership is ____ years.

Easy
A 3
B 4
C 5
D 6
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: D

Q220.If he______hard, he would have passed the examination.

Easy
A should work
B had worked
C worked
D could work
Fill in the Blanks PPSC 2023

Correct Answer: B