Showing 361–380 of 933

Q361.______is not used between adjectives?

Easy
A Colon
B Comma
C Full stop
D Hyphen
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q362.Fill in the blank: His father deals_____used cars?

Easy
A for
B with
C on
D in
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q363.Dowry is no longer permitted by law even in______marriage?

Easy
A Natural
B Court
C Arrange
D Force
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q364.She______him for five years?

Easy
A is knowing
B know
C has known
D knows
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q365.He is_______ Μ.Α?

Easy
A by
B a
C the
D an
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: D

Q366.He is_______his study table?

Easy
A on
B at
C on
D of
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q367.Choose the correct word to complete the sentence ______you have a good holiday last year?

Easy
A Do
B Does
C Did
D Doing
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q368.There is no women______to the airport to catch?

Easy
A in
B at
C on
D with
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q369.______conducted a directascent anti-satellite (DA-ASAT) test, destroying a defunct Solviet electronic intelligence satellite.

Easy
A China
B Italy
C Russia
D US
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q370.Grammatically correct sentence: Running down the street, the dog barked loudly:

Easy
A The dog barked while running loudly down the street.
B The dog barked loudly while running down the street.
C The dog bark loudly while running down the street.
D None of these
Sentence Correction PPSC 2025

Correct Answer: B

Q371.He is grieved ___ death of his father:

Easy
A in
B on
C at
D for
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q372.My supervisor isn’t skilled ___ communicating effectively:

Easy
A In
B On
C At
D For
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q373.The cat fell ___ the wall:

Easy
A Off
B From
C On
D At
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q374.Everything ___ the menu is fantastic today.

Easy
A On
B In
C At
D with
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q375.___ was not built in a day.

Easy
A Rome
B Jakarta
C Geneva
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q376.“The town is empty __but we founded native lies, sir.”

Easy
A ,
B .
C -D. --
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q377.She is good ___ math

Easy
A in
B on
C at
D of
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q378.We are fine, we ___ face any problem so for.

Easy
A do not
B didn't
C Have not
D would not
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q379.The teacher spoke ___ to me.

Easy
A Gently
B Politely
C Rudely
D Loudly
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q380.Choose the correct model verb to complete the sentence: "HE __ NOT ASK FOR A RAISE, FOR FEAR OF LOSING HIS JOB."

Easy
A SHOULD
B WOULD
C DARE
D COULD
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C