Important Events, Personalities, Sports & Culture
181 questions available
FILTER BY SUBTOPIC
Q21.What is the amount defined for 2025 Noble Prize?
Correct Answer: A
Q22.When did the ancient Olympic games begin?
Correct Answer: C
Q23.Nobel Prize was established in __:
Correct Answer: B
Q24.The FIFA Men's World Cup was commenced in
Correct Answer: C
Q25.When were the first Ancient Olympic Games held?
Correct Answer: C
Q26.White ball _____ for the first time in the 1992 cricket world cup.
Correct Answer: B
Q27.Who is the winner of ICC men's T20 world cup 2021?
Correct Answer: D
Q28.How many times has France won FIFA world cup?
Correct Answer: B
Q29.Tokyo Olympics 2020 final torchbearer f the Olympic torch relay lit by:
Correct Answer: B
Q30.First Pakistani to win Nobel Prize is: Dr Abdus Salam Malala Yousfzai Abdul Satar
Correct Answer: A
Q31.Who was the captain of the team which won the cricket world cup in 1992?
Correct Answer: C
Q32.The 2022 Winter Olympics will held in
Correct Answer: A
Q33.Which of the following countries is the most winner of FIFA World Cups?
Correct Answer: B
Q34.2020 Summer Olympics were held in
Correct Answer: C
Q35.Dr Abdul Salam got Nobel Prize in
Correct Answer: B
Q36.Dr Abdu Salam got Nobel Prize in
Correct Answer: B
Q37.Which of the following countries is the most time winner of FIFA WORLD CUP ?
Correct Answer: C
Q38.Who among the following women won Nobel Prize twice?
Correct Answer: B
Q39.2020 Summer Olympics are going to be held in
Correct Answer: C
Q40.Which Country will host 2022 Olympics?
Correct Answer: B