Showing 21–40 of 202

Q21.What is 22 + 19?

Easy
A 41
B 40
C 43
D 46
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 22 and 19 gives 41.

Q22.What is 23 + 21?

Easy
A 44
B 43
C 46
D 49
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 23 and 21 gives 44.

Q23.What is 24 + 23?

Easy
A 47
B 46
C 49
D 52
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 24 and 23 gives 47.

Q24.What is 25 + 25?

Easy
A 50
B 49
C 52
D 55
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 25 and 25 gives 50.

Q25.What is 26 + 27?

Easy
A 53
B 52
C 55
D 58
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 26 and 27 gives 53.

Q26.What is 27 + 29?

Easy
A 56
B 55
C 58
D 61
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 27 and 29 gives 56.

Q27.What is 28 + 31?

Easy
A 59
B 58
C 61
D 64
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 28 and 31 gives 59.

Q28.What is 29 + 33?

Easy
A 62
B 61
C 64
D 67
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 29 and 33 gives 62.

Q29.What is 30 + 35?

Easy
A 65
B 64
C 67
D 70
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Adding 30 and 35 gives 65.

Q30.What is 73 - 13?

Easy
A 60
B 61
C 58
D 64
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 13 from 73 gives 60.

Q31.What is 76 - 14?

Easy
A 62
B 63
C 60
D 66
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 14 from 76 gives 62.

Q32.What is 79 - 15?

Easy
A 64
B 65
C 62
D 68
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 15 from 79 gives 64.

Q33.What is 82 - 16?

Easy
A 66
B 67
C 64
D 70
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 16 from 82 gives 66.

Q34.What is 85 - 17?

Easy
A 68
B 69
C 66
D 72
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 17 from 85 gives 68.

Q35.What is 88 - 18?

Easy
A 70
B 71
C 68
D 74
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 18 from 88 gives 70.

Q36.What is 91 - 19?

Easy
A 72
B 73
C 70
D 76
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 19 from 91 gives 72.

Q37.What is 94 - 20?

Easy
A 74
B 75
C 72
D 78
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 20 from 94 gives 74.

Q38.What is 97 - 21?

Easy
A 76
B 77
C 74
D 80
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 21 from 97 gives 76.

Q39.What is 100 - 22?

Easy
A 78
B 79
C 76
D 82
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

Subtracting 22 from 100 gives 78.

Q40.What is 5 × 7?

Easy
A 35
B 40
C 28
D 40
Approximation PPSC 2024

Correct Answer: A

5 multiplied by 7 equals 35.