Showing 401–420 of 933

Q401.She is not willing to reveal the identity of her ___:

Easy
A Informant
B Inform
C Informal
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q402.She is standing ___ her friend in crises:

Easy
A by
B with
C from
D to
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q403.He didn't give up ___:

Easy
A Hoping
B Hope
C To hope
D for hoping
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q404.The Karez is ____ In Iran.

Easy
A Qanat
B Qarat
C Qaainaat
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q405.Turn ____ the music! It's too loud:

Easy
A off
B down
C up
D out
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q406.He gave ______ smoking last year

Easy
A up
B down
C off
D
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q407.He was accused ___ stealing the pen

Easy
A of
B at
C in
D on
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q408.He is good ___ playing piano

Easy
A in
B at
C of
D to
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q409.She is allergic __ cats:

Easy
A for
B with
C to
D off
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q410.She took ____ her grandmother, they have the same nose.

Easy
A after
B up
C down
D
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q411.The plane took ____ at 9 am:

Easy
A at
B on
C off
D of
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q412.We arrived ___ station just in time.

Easy
A in
B at
C on
D to
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B

Q413.The Books belongs ___ me

Easy
A at
B in
C to
D on
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q414.The meeting has been put ___ until next week:

Easy
A at
B away
C off
D through
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q415.Nawab Waqar Ul Mulk was served _____ of Aligarh college:

Easy
A Secretary
B Director
C Manager
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q416.The ___is a surveying technique that uses photographs to make measurements and create maps and 3D models:

Easy
A photogrammetry
B photostatics
C surveying
D None of These
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q417.Bina had just got home when I phoned. She ___ at her mother’s home:

Easy
A has been
B have been
C had been
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: C

Q418.Either of these two roads ___to the post office.

Easy
A leads
B Lead
C leaded
D None of These
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q419.I gave her all the money ___ I had.

Easy
A That
B what
C which
D None of These
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: A

Q420.Refree has ____ the match due to rain:

Easy
A Called on
B Called off
C Called out
D None of These
Fill in the Blanks PPSC 2025

Correct Answer: B