Showing 461–480 of 705

Q461.Synonym of infallible is?

Easy
A Flawed
B Flawless
C Caring
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q462.Synonym of voracious is?

Easy
A uninterested
B Greedy
C Faithful
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q463.Antonym of "Modest"

Easy
A Boastful
B Humble
C Timid
D Reserved
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q464.Synonym of "Jejune"

Easy
A Mature
B Ignorant
C Sophisticated
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q465.Antonym of " Acme" is?

Easy
A Abyss
B Abuse
C Weary
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q466.Synonym of "Opprobrium"

Easy
A Grace
B Humble
C Disgrace
D Respect
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q467.Avid is the synonym of?

Easy
A Eager
B Hate
C Obsession
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q468.Synonym of Insidious is?

Easy
A Deceitful
B Humble
C Polite
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q469.A person who in public interest discloses a public nuisance or an encroachment is ?

Easy
A Whistle Blower
B Outsider
C Public
D None of the above
One Word Substitution PPSC 2025

Correct Answer: A

Q470.Antonym of Abdicate:

Easy
A Accept
B Ignore
C Bear
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q471.Antonym of Baggy:

Easy
A tight
B Loose
C Silky
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q472.Antonym of Fable:

Easy
A Fake
B Truth
C Bear
D Secure
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q473.Antonym of Callous:

Easy
A Kind
B Disaster
C Bear
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q474.Antonym of Eminent:

Easy
A Common
B Fable
C Famous
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q475.Antonym of Luscious:

Easy
A Callous
B Insipid
C Stupid
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q476.Antonym of Habitual:

Easy
A Irregular
B Insipid
C Essential
D None of these
Antonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q477.Synonym of Adjacent:

Easy
A Far
B Close
C Distance
D None of these
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: B

Q478.Synonym of Rebate:

Easy
A Discount
B Adjacent
C Nearby
D Distance
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A

Q479.Synonym of Resuscitated:

Easy
A Provoke
B Essential
C Revive
D Reduce
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: C

Q480.Synonym of Uncivilized:

Easy
A Savage
B Revive
C Clear
D Obscure
Synonyms PPSC 2025

Correct Answer: A