Showing 521–540 of 933

Q521.Humans have_____ pairs of chromosomes

Easy
A 23
B 22
C 24
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Humans have23 pairs of chromosomes.

Q522.Blood is thicker than_____

Easy
A Milk
B Water
C Slime
D Honey
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Blood is thicker thanWater.

Q523.Have you applied this_____ job

Easy
A to
B for
C at
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Have you applied thisfor job.

Q524.What is_____ the menu today

Easy
A in
B on
C At
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

What ison the menu today.

Q525.Dream transformed_____reality by dint of hard work

Easy
A in
B into
C to
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Dream transformedintoreality by dint of hard work.

Q526.The lifespan of Red Blood Cells is_____ days

Easy
A 120
B 100
C 180
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

The lifespan of Red Blood Cells is120 days.

Q527.The woman______is standing by the table works in electronic media

Easy
A Whom
B Whose
C Which
D Who
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

The womanWhois standing by the table works in electronic media.

Q528.Write down_____your name and roll number

Easy
A Neither
B Either
C Both
D Nor
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Write downBothyour name and roll number.

Q529.The sun rises______the east

Easy
A on
B from
C in
D to
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

The sun risesinthe east.

Q530.I enjoy______tennis.

Easy
A plays
B to played
C playing
D to play
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

I enjoyplayingtennis..

Q531.He is getting out____ the car

Easy
A from
B to
C off
D of
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

He is getting outof the car.

Q532.New/Modified: Most of the guests arrived____ buses

Easy
A with
B by
C in
D through
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

New/Modified: Most of the guests arrivedin buses.

Q533.They came______ the hall and jumped____ the swimming pool

Easy
A out, in
B out of, into
C out of, in
D out, into
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

They cameout of, into the hall and jumped____ the swimming pool.

Q534.As there were no buses, she_____home last night.

Easy
A had to walked
B had to walk
C has to walk
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

As there were no buses, shehad to walkhome last night..

Q535.Choose the correct one: Not only her parents____ her class teacher____ proud of her results

Easy
A But also, was
B But also, were
C And also, was
D And also, were
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Choose the correct one: Not only her parentsBut also, was her class teacher____ proud of her results.

Q536.12x2 y + 12x y2=____

Easy
A 12xy(x2 + y)
B 12xy(x + y)
C 12xy(x + y2)
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

12x2 y + 12x y2=12xy(x + y).

Q537.I watched TV last night but my sister______?

Easy
A Didn't
B Hasn't
C Doesn't
D Isn't
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

I watched TV last night but my sisterDidn't.

Q538.Bill hasn't finished his work but we_____?

Easy
A Have
B Do
C Don't
D Doesn't
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Bill hasn't finished his work but weHave.

Q539.I will never go by_____ tabloid press?

Easy
A inadequate
B limited
C experience
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

I will never go byNone of these tabloid press.

Q540.Employees in this department always_____close relation with each other?

Easy
A maintain
B maintains
C maintained
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Employees in this department alwaysmaintainclose relation with each other.