Showing 41–60 of 430

Q41.To fix values in an excel we use ?

Easy
A absolute refrence
B Thumbnails
C Thread
D None of these
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: A

Q42.In MS Excel 2016, 'Print Titles' option is available in ______menu

Easy
A Review
B View
C Insert
D Page layout
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: D

Q43.Maximum number of rows in MS Excel 2016 worksheet is

Easy
A 16,384
B 50,000
C 1,048,576
D 10,024
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: C

Q44.Ms Excel 2016 ,one has to go to .................option for setting or clearing print area

Easy
A Insert
B Page layout
C Data
D Review
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: B

Q45.To move between the worksheet in a work book in MS Excel ,We can use which of the following shortcut?

Easy
A Alt +=
B Ctrl +F9
C Ctrl+Tab
D Ctrl +Page Up
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: D

Q46.Which area in an excel window allows entering values and formulas?

Easy
A Title bar
B Menu bar
C Formula bar
D Standard toolbar
Formulas PPSC 2020

Correct Answer: C

Q47.In MS Excel 2016 =Now () is used

Easy
A To Show day name
B To show time only
C To show date only
D To show current date andtime
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: D

Q48.In MS Excel 2016, 'Conditional Formatting'. option is available in___ menu.

Easy
A insert
B Page Layout
C Formula
D Home
Formulas PPSC 2020

Correct Answer: D

Q49.Which of the following is not a function in Microsoft Excel?

Easy
A SUM
B MAX
C MIN
D AVG \n
Formulas PPSC 2020

Correct Answer: D

Q50.Cell Entry \"Jully 16,2016\" will be considered a ____ by Excel sheet:

Easy
A Number
B Formula
C Value
D Label
Formulas PPSC 2020

Correct Answer: C

Q51.In Excel The rows of a table correspond to :

Easy
A Table
B Record
C Field
D Cell
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: B

Q52.You cannot link excel worksheet data to a word document ?

Easy
A With the right drag method
B With a Hyperlink
C With the copy and paste special commands
D With the copy and paste button on the standard toolbar?
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: D

Q53.To insert blank imbedded word object in Excel?

Easy
A Click the object command on the insert menu
B Click the link button on standard toolbar
C Click the link button on Format Painter
D None of these
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: A

Q54.In MS Excel, On the Insert tab includes

Easy
A Chart
B Alignment
C style
D All of these
Charts PPSC 2020

Correct Answer: A

Q55.How to duplicate values in cell range excel 2016 ?

Easy
A Select the range of cell in the work sheet
B Click the conditional formatting button in the styles group of the theme
C Both A & B
D None of these
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: A

Q56.In MS excel comments put in cell are called

Easy
A Smart Tip
B Cell Tip
C Web Tip
D Soft Tip
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: B

Q57.When you link data maintained in an excel work book to a word document :

Easy
A The word document cannot be edited
B To word document contains a reference to the orginal source application
C The word document must contains a hyberlink
D The word document contains a copy on the actual data
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: B

Q58.In MS Excel , On the Insert tab includes:

Easy
A Chart
B Alignment
C Style
D All of these
Charts PPSC 2020

Correct Answer: A

Q59.How to duplicate values In cell range in excel 2016?

Easy
A Select the range of cell in the work sheet
B Click the conditional formatting buton in the styles group of the theme
C Both a & b
D None of these
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: A

Q60.In MS Excel comments put in cells are called:

Easy
A Smart Tip
B Cell Tip
C Web Tip
D Soft Tip
Excel Interface PPSC 2020

Correct Answer: B