Showing 621–640 of 933

Q621."When in Rome, do as the___Do"

Easy
A One
B Romans
C Ones
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

"When in Rome, do as theRomansDo".

Q622.Her parents went to Karachi___train

Easy
A From
B To
C By
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Her parents went to KarachiBytrain.

Q623.Gwadar remained under Oman's rule for ______Years?

Easy
A 55
B 75
C 175
D 174
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Gwadar remained under Oman's rule for 55Years.

Q624.Functional Dependencies are the types of constraints that are based on ____

Easy
A Key
B Key revisited
C Superset Key
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Functional Dependencies are the types of constraints that are based on Key.

Q625.Car batteries uses___ that reacts with lead plates to generate electricity

Easy
A Sulphuric Acid
B Nitric Acid
C Hydrochloric Acid
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Car batteries usesSulphuric Acid that reacts with lead plates to generate electricity.

Q626.In the atmosphere if the temperature is low then the pressure is ___

Easy
A Low
B High
C Normal
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

In the atmosphere if the temperature is low then the pressure is High.

Q627.He has been suffering from fever___ the last three days?

Easy
A For
B About
C Sinnce
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

He has been suffering from feverNone of these the last three days.

Q628.The principal will preside _______ the function.

Easy
A Over
B From
C With
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

The principal will preside Over the function..

Q629.Military courts had been established to deal with the cases related to terrorism under ______ ammendment.

Easy
A 19th
B 20th
C 21st
D None of these
Sentence Correction PPSC 2022

Correct Answer: C

Military courts had been established to deal with the cases related to terrorism under 21st ammendment..

Q630.Indus river originate from _______.

Easy
A India
B China
C Tibet
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Indus river originate from Tibet..

Q631.The ______ we investigate the _____ apparent that he was guilty .

Easy
A further/ most
B farthest/ more
C farthest/ most
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

The further/ most we investigate the _____ apparent that he was guilty..

Q632.Five people have joined the job and seven ______

Easy
A resigned
B have resigned
C resign
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

Five people have joined the job and seven have resigned.

Q633.As _____ is ready to help me I have to do ______ by myself.

Easy
A someone/all
B Nobody /everything
C No one / all
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

As Nobody /everything is ready to help me I have to do ______ by myself..

Q634.His work stand _______ to that of others .

Easy
A out
B over
C by
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

His work stand out to that of others..

Q635.She burst _______ tears.

Easy
A to
B in
C with
D Into
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: D

She burst Into tears..

Q636.He is _______ M.A .

Easy
A a
B an
C of
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

He is an M.A..

Q637.He is _______ worried about his car issue ____ he get to the garage .

Easy
A so much / that
B so/ -
C - / the
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

He is so much / that worried about his car issue ____ he get to the garage..

Q638.He sat _____ the shadow of mango tree.

Easy
A on
B under
C onto
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: B

He sat under the shadow of mango tree..

Q639.Lee kuan Yew reign lasted _________

Easy
A 28 years
B 29 years
C 31 years
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: C

Lee kuan Yew reign lasted 31 years.

Q640.Anna Molka was a famous _______,

Easy
A Painter
B Dramatist
C Film maker
D None of these
Fill in the Blanks PPSC 2022

Correct Answer: A

Anna Molka was a famous Painter,.