FILTER BY SUBTOPIC

Showing 621–640 of 3711

Q621.When PM Liaquat Ali Khan was assassinated on

Easy
A 16 Oct 1951
B 14 Oct 1952
C 16 Sep 1951
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q622.What is the purpose of the formation of all India National Congress ?

Easy
A For Indian to take part in parties
B A platform for the civic and political among educated Indian
C To return India Governess
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q623.Which of the following is not a Kharif crop ?

Easy
A Wheat
B Sugarcane
C Rice
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q624.National Action Plan was established in the year

Easy
A 2013
B 2014
C 2015
D 2016
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q625.Angkor Wat is name of

Easy
A Temple
B Name of Airline
C Both A and B
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q626.Vincenty Van Gogh was a

Easy
A Dutch Painter
B Norwegian Musician
C German Painter
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q627.Muhammad Ali Boxer died of the following disease

Easy
A Heart Disease
B Parkinson
C Leprosy
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q628.Edi Ameen died in exile in

Easy
A Kuwait
B Saudi Arabia
C Iran
D Syria
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q629.Hamlet is a tragedy written by

Easy
A Shakespeare
B Marlowe
C Dryden
D George Bernard Shaw
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q630.SAMINA BAIG distinguished herself in the field of;

Easy
A Mountaineering
B Film making
C Journalism
D Handicrafts
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q631.\"Warsak Dam\" has been built on the river:

Easy
A Indus
B Korang
C Kabul
D Sultej
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q632.The capital city of Germany is :

Easy
A Munich
B Berlin
C Hamburg
D Cologne
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q633.___________alignment is used in newspaper magazines and novels

Easy
A Full justification
B Justification
C Left justification
D Right justification
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q634.Data that changes continuosly and cane have discrete values is called :

Easy
A Contineous Data
B Analogue Data
C Both a and B
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q635.Larry page is the best known for being one of the co-founder of:

Easy
A Apple company
B Google
C Twitter
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q636.A common, PDF stand for :

Easy
A Peripheral Device Front
B Portable Document Format
C Peritable Document Format
D Portable Device Form
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q637.Word Art option exists in:

Easy
A Setup
B Text
C Timing
D Slides
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q638.Sorting can be done by_______

Easy
A Alphabetically only
B Numerically only
C Date and time
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q639.Which of the following step is wrong to change the paper sizi?

Easy
A Click the Page Layout tab
B In Page Setup group click the size command
C With a left click select the desired paper size
D To customize page size click the 'Customize Size 'option
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q640.If average of 7 numbers is 40 . What was the sum of the numbers?

Easy
A 400
B 70
C 700
D 280
Other PPSC 2020

Correct Answer: D