FILTER BY SUBTOPIC

Showing 661–680 of 3711

Q661.The Sum of all the exterior angles in a polygon is equal to:

Easy
A 180
B 360
C 380
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q662.Complete the series 3,4,6,9,13....

Easy
A 16
B 17
C 18
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q663.National Action Plan was established in the year:

Easy
A 2013
B 2014
C 2015
D 2016
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q664.When PM Liaquat Ali khan was assassinated on:

Easy
A 16 Oct 1951
B 14 Oct 1952
C 16 Sep 1951
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q665.Which of the following is not Kharif crop?

Easy
A Wheat
B Sugarcane
C Rice
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q666.Jamia Millia Islamia was estalished at:

Easy
A Aligarh
B Delhi
C Lucknow
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q667.What is the purpose of the formation of all India National Congress?

Easy
A For Indian to take part in parties
B A platform for the civic and political dialogue among educated Indian
C To return India Governess
D All of the above
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q668.Vincent Van Gogh was a:

Easy
A Dutch Painter
B Norwegian Musician
C German P ainter
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q669.Edi Ameen died in exile in:

Easy
A Kuwait
B Saudi Arabia
C Iran
D Syria
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q670.Snow line refers:

Easy
A Perpetual snow
B Melting snow
C deep cold water
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q671.Slam is the old name of:

Easy
A Thailand
B Singapore
C Vietnam
D Lords
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q672.The United States of America at present is a Federation consisting of:

Easy
A 45 states
B 50 states
C 52 states
D 55 states
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q673.Boxer Muhammad Ali died of which disease?

Easy
A Parkinson
B Diabetes
C Paralysis
D Heart Attack
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q674.Trygve Lie was the first secretary General of United Nation belonged to which country?

Easy
A Sweden
B Norway
C Russia
D America
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q675.Which team was the champion (Winner)of PSL 2018?

Easy
A Peshawar Zalmi
B Islamabad united
C Quetta Gladiators
D Lahore Qalandars
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q676.Where is Bathsheba beach\" situated?

Easy
A Chile
B Brazil
C Barbados
D Mexico
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q677.\"Darling Harbor\" is situated in:

Easy
A Canada
B Mexico
C Australia
D New Zealand
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q678.People of which country are known as \"Kiwis\"?

Easy
A Australia
B England
C New Zealand
D South Africa
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q679.Which country is called\"Great Britain of pacific \"?

Easy
A Japan
B Taiwan
C New Zealand
D Australia
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q680.\"Siam\" is the old name of which country?

Easy
A Cambodia
B Singapore
C Thailand
D Indonesia
Other PPSC 2020

Correct Answer: C