Showing 61–80 of 255

Q61.What was the initial name of Microsoft Word when it was released?

Easy
A Multi-Transition Word
B Multi-Technique Word
C Multi-Tool Word
D Multi-Type Word
Slides PPSC 2022

Correct Answer: C

Multi-Tool Word is the correct factual response to “What was the initial name of Microsoft Word when it was released”.

Q62.In the current presentation, if we want to a new slide, we can choose which of these?

Easy
A Ctrl + O
B Ctrl + F
C Ctrl + M
D Ctrl + N
Slides PPSC 2022

Correct Answer: C

Ctrl + M is the correct factual response to “In the current presentation, if we want to a new slide, we can choose which of these”.

Q63.Which of these refers to the PowerPoint used for displaying only the text (title) bullets)?

Easy
A Notes page view
B Slide sorter show
C Slide view
D Outline view
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Outline view is the correct factual response to “Which of these refers to the PowerPoint used for displaying only the text (title) bullets)”.

Q64.Which of these features should one use we want to type in the text box for notes?

Easy
A Slide shows
B Insert
C Slide master
D Zoom
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

Insert is the correct factual response to “Which of these features should one use we want to type in the text box for notes”.

Q65.Which of these is the page setup orientatio default of the slides in PowerPoint?

Easy
A Portrait
B Landscape
C Vertical
D None of the ab
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

Landscape is the correct factual response to “Which of these is the page setup orientatio default of the slides in PowerPoint”.

Q66.Which of these font effects is NOT availab the PowerPoint Font dialogue box?

Easy
A Emboss
B Shadow
C Underline
D Strikethrough
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Strikethrough is the correct factual response to “Which of these font effects is NOT availab the PowerPoint Font dialogue box”.

Q67.If you want to insert some slides from presentation into current one chooses?

Easy
A From Insert menu choose Slides
B From Insert menu choose Slides from
C From Insert menu choose Slides
D None of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

From Insert menu choose Slides from is the correct factual response to “If you want to insert some slides from presentation into current one chooses”.

Q68.In a PowerPoint presentation

Easy
A Sound clips can be inserted but not movie clips
B Movie clips can be inserted but not sound clips
C Both cannot be inserted
D Both can be inserted
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Both can be inserted is the correct factual response to “In a PowerPoint presentation”.

Q69.To insert a hyperlink in a slide

Easy
A Choose to insert >> hyperlink
B Press Ctrl + K
C Hyperlinks can't be inserted in slides
D Both A & B
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Both A & B is the correct factual response to “To insert a hyperlink in a slide”.

Q70.Which one is action tab in MS PowerPoint?

Easy
A End
B Home
C Help
D All of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

Home is action tab in MS PowerPoint.

Q71.Which command will you use in PowerPoint if you need to change the color of different objects without changing content?

Easy
A Color Scheme
B Design template
C Font Color
D Object Color
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Object Color is the correct factual response to “Which command will you use in PowerPoint if you need to change the color of different objects without changing content”.

Q72.Slide sorter of PowerPoint is available on menu?

Easy
A Insert
B View
C File
D None of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

View is the correct factual response to “Slide sorter of PowerPoint is available on menu”.

Q73.What is extension of PowerPoint-presentation of file?

Easy
A .pp
B .xls
C .ptb
D None of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Extension of PowerPoint-presentation of file is None of these.

Q74.How many default layout pages in MS PowerPoint :

Easy
A 24
B 25
C 144
D None of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: A

The correct number of default layout pages in MS PowerPoint : is 24.

Q75.In Powerpoint page means:

Easy
A Page
B Slide
C Sheet
D None of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: B

Slide is the correct factual response to “In Powerpoint page means:”.

Q76.Slide sorter menu of PowerPoint is available on menu.

Easy
A Insert
B View
C File
D None of these
Slides PMS 2022

Correct Answer: B

View is the correct factual response to “Slide sorter menu of PowerPoint is available on menu.”.

Q77.In PowerPoint, the header and footer button can be found on the insert tab in what group?

Easy
A Illustrations
B Object
C Tables
D Text
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Text is the correct factual response to “In PowerPoint, the header and footer button can be found on the insert tab in what group”.

Q78.What is extension of power point presentation of file?

Easy
A .pp
B .xls
C .ptb
D .ppt
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

Extension of power point presentation of file is.ppt.

Q79.In MS power point we can go to next slide by :

Easy
A Enter button
B Mouse
C Space bar
D All of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “In MS power point we can go to next slide by :”.

Q80.In MS PowerPoint we can go to next slide by:

Easy
A Enter Button
B Mouse
C Spacebar
D All of these
Slides PPSC 2022

Correct Answer: D

All of these is the correct factual response to “In MS PowerPoint we can go to next slide by:”.