Showing 61–80 of 145

Q61.Syria is located in:

Easy
A Central Asia
B East Asia
C Middle East
D None of these
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: C

Q62.Bondi beach is located in:

Easy
A Japan
B Australia
C Argentina
D Vietnam
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q63.Tonsils in humans are located In which part of the body?

Easy
A Lungs
B Blood
C Throat
D Nerves
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: C

Q64.An active volcano\"Mount fuji\" is located in:

Easy
A Thailand
B China
C Japan
D Philippine
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: C

Q65.Naval War College is located in:

Easy
A Karachl
B Lahore
C Quetta
D Gawadar
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q66.. The Dead Sea is located in:

Easy
A Israel and Turkey
B Israel and Jordan
C Clarael end Syria
D Syria and Lebanon
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q67.The famous Adam's Peak is venerated by Christians, Muslims, Buddhists, and Hindus, is located in:

Easy
A Syria
B Turkey
C Malaysia
D Sri Lanka
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: D

Q68.Goa was a colony of UK located in:

Easy
A Bhutan
B India
C Bangladesh
D Nepal
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q69.Three Gorges Dam is located in

Easy
A USA
B india
C China
D Canada
Famous Cities PMS 2020

Correct Answer: C

Q70.Dome of Rock is located in:

Easy
A Jerusalem
B Lebanon
C Jordan
D Iraq
Famous Cities PMS 2020

Correct Answer: A

Q71.Three Gorges Dam is located in.

Easy
A Mongolia
B Russia
C Brazil
D China
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: D

Q72.Which of the following sea is located in Central Asia?

Easy
A Red Sea
B Baltic Sea
C Aral Sea
D None of the above
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: C

Q73.Argentina is located in:

Easy
A North America
B Europe
C South America
D Africa
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: C

Q74."Mount Kinabalu" is located in

Easy
A Indonesia
B Malaysia
C Kenya
D Botswana
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q75.Tirich Mir (peak)is located in which mountain range?

Easy
A Hidukash
B Karakorum
C Koh-e-Sufaid
D Sulaiman
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: A

Q76.Arch of Janus is located in Country :

Easy
A Italy
B Morocco
C Nepal
D Nepal North America
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: A

Q77.Montreal is a city of country:

Easy
A Australia
B Canada
C South Africa
D Germany
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: B

Q78.Jamiah-Al- Azhar is a university is located in:

Easy
A Jeddah
B Ryadh
C Damscus
D Cairo
Famous Cities PPSC 2020

Correct Answer: A

Q79.Tirich Mir is located in which mountain range?

Easy
A Pamirs
B Himalayas
C Hindu Kush
D Karakoram
Famous Cities PPSC 2025

Correct Answer: C

Q80.The Giza Pyramids are located in?

Easy
A Egypt
B Iraq
C Jordan
D Saudi Arabia
Famous Cities PPSC 2025

Correct Answer: A