FILTER BY SUBTOPIC

Showing 1281–1300 of 3711

Q1281.Kargil issue was happened in which year?

Easy
A 1999
B 1998
C 1997
D 1996
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1282.The Kalash people live in which region ?

Easy
A Swat
B Chitral
C Hunza
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1283.Who is the founder of modern Indonesia?

Easy
A San yat seen
B Ahmad Sekarno
C Martin Luther
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1284.Which mountain separate Asia from Europe ?

Easy
A Ural mountain
B Sinai mountain
C Rockie mountain
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1285.Which is known as roof of the world ?

Easy
A Pamir
B Tibet
C Alaska
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1286.When Iran partially signed NPT?

Easy
A 1965
B 1966
C 1967
D 1968
Other PPSC 2025

Correct Answer: D

Q1287.Spooling is commonly used with?

Easy
A Laser printers
B Ink jet printers
C Network printers
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1288.Which one is Mail protocol?

Easy
A SMP
B SMTP
C URL
D IP
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1289.We are not in line. In this sentence we are not is a?

Easy
A Label
B Question Tag
C Merge
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1290.Dear friend------- I need your help.

Easy
A Full stop
B Comma
C Semi Colon
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1291.Name of force between two masses ?

Easy
A Gravitational force
B Radiation force
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1292.Which property remain same in space?

Easy
A The Mass
B The Gas
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1293.Climate change will be reduced upto ago?

Easy
A 1.5'C
B 2'C
C 3'C
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1294.Velometer is used to measure?

Easy
A Speed of Air
B Speed of Light
C Speed of Wind
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1295.Which source of energy production do not use turbines?

Easy
A Electrical
B Solar
C Both
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: B

Q1296.Which feature found by air?

Easy
A Abrasion
B Eutrophication
C Asthmas
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1297.He has been prepared. This sentence is which type of?

Easy
A Compound
B Complex
C Simple
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: C

Q1298.Which one is correct?

Easy
A You can't pass unless you work hard.
B You will pass unless you work hard.
C You could pass unless you work hard.
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1299.Followed by robber's horse rider-----------the village?

Easy
A Bore up with
B Up with
C to
D None of these
Other PPSC 2025

Correct Answer: A

Q1300.Wee have to stop at the store as we have ---------milk?

Easy
A Run in
B Run out
C Run at
D Run between
Other PPSC 2025

Correct Answer: B