FILTER BY SUBTOPIC

Showing 121–140 of 1372

Q121.What is called that person on whom a petition or originating application is served?

Easy
A Defendant
B Plaintiff
C Accused
D Respondent
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q122.You can activate a cell by:

Easy
A Pressing the tab key
B Clicking the cell
C Pressing an arrow key
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q123.Arfa Karim is famous owing to:

Easy
A Youngest Certified Apple Professional
B Youngest Certified Microsoft Professional
C Youngest Certified Amazon Professional
D Youngest Certified Windows Professional
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q124."Adobe flash "is an example of

Easy
A Spread sheet
B Multimedia software
C Utility software
D File Manager
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q125.Which part of computer used for transfer of data?

Easy
A Physical part
B Software parts
C Both a & b
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q126.Golden Gate Bridge is in:

Easy
A Alaska
B San Francisco
C Florida
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q127.\"Adobe flash\" is an example of:

Easy
A Spread sheet
B Multimedia software
C Utility software
D File manager \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q128.What is the name of the founder of Zoom video conferencing app?

Easy
A Mark Zikerbur
B Jeff Boss
C Eric Yuan
D Ghose peel \n
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q129.To create a formula, you can use:

Easy
A Values but hot cell references
B Cell references but not values
C Values or cell references although not both.at the same time
D Value and cell references
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q130.Which printer produces best quality graphics production?

Easy
A Laser Printer
B Ink jet Printer
C Plotter
D Dot matrix Printer
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q131.Amborella is:

Easy
A Shrub or small tree
B Group of animals
C A large worm
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q132.A File which contains readymade styles that can be used for a preséntation is called?

Easy
A Auto style
B Wizard
C Template
D Pre formatting
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q133.The contents of two or more consécutive cells could be put together using

Easy
A Shrink to fit
B Wrap Text
C Merge Cells
D Center Alignment
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q134.Readymade templates are available under ______ tab in Now option.

Easy
A Home
B File
C Insert
D Data
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q135.This allows to enter new data at the current position of the cursor

Easy
A Word Wrap
B insert Text
C Insertion Mode
D Overtype Mode
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q136.This displays the positioning of text, tabs, margins, indents and other elements on the page

Easy
A Ruler
B Status Bar
C Document Window
D Cursor
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q137.________ alignment is used in newspaper magazines and novels

Easy
A Full justification
B Justification
C Left justification
D Right justification
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q138.Which of the following is not a binary number?

Easy
A 001
B 100
C 102
D 110
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q139.Which is the full form of Wi-Fi?

Easy
A Wireless Fidelity
B Wired Fidelity
C Wireless Focus
D Wireless Field
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q140.In a computer what does OS stand for?

Easy
A Optical Sensibility
B Order of Significance
C Operating System
D Organized Software
Other PPSC 2020

Correct Answer: C