FILTER BY SUBTOPIC

Showing 141–160 of 1372

Q141.The area that generally contains My Computer, My Document and Recycle Bin is called

Easy
A Desktop
B Screen
C Tiptop
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q142.In computing, what does DOS stand for?

Easy
A Data Only System
B Disk Only System
C Data Operating System
D Disk Operating System
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q143.Another name of for free software is

Easy
A Free software
B Customized software
C Download Software
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q144.To prevent invalid data computer shows

Easy
A Red Triangle
B Yellow triangle
C Blue triangle
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q145.Where does display the address of the active cell ?

Easy
A Name box
B Formula bar
C Worksheet
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q146.MDG stand for

Easy
A Modem Development Goals
B Millennium Development Goals
C Millennium Determined Goals
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q147.Computer at home can be used to perform :

Easy
A Record keeping
B Watching movies and games
C Making budget
D All of the above
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q148.In computer communication \"Verification \" is process of?

Easy
A Access
B Login
C Logout
D Authentication
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q149.Which is the full form of WI-FI

Easy
A Wireless Fidelity
B Wired Fiderlity
C Wireless Focus
D Wireless field
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q150.The area that generally contains My Computer, My Document, and Recycles Bin is called :

Easy
A Desktop
B Tiptop
C Screen
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q151.In computing , what does DOS stand for ?

Easy
A Data Only System
B Disk Only System
C Data operating System
D Disk Operating System
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q152.MS Power Point is a /an example of :

Easy
A Multimedia software
B Graphics software
C Spread sheet
D Entertainment software
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q153.The contents of two or move consecutive cells could be put togather using :

Easy
A Shrink to fit
B Wrap Text
C Merge Cells
D Center Alignment
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q154.Readymade templates are availble under ____________tab in Now option.

Easy
A Home
B File
C Insert
D Data
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q155.This allows to enter new data at the current position of the cursor:

Easy
A Word Wrap
B Insert Text
C Insertion Mode
D Overtype Mode
Other PPSC 2020

Correct Answer: C

Q156.This displays the positioning of text , tabs, margins, indents and other elements on the page:

Easy
A Ruler
B Status bar
C Document Window
D Cursor
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q157.Where does display the address of the active cell?

Easy
A Name box
B Formula bar (content)
C Worksheet
D All of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: A

Q158.Another name of for free software is:

Easy
A Free software
B Customized softawre
C Download software
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: D

Q159.To prevent Invalid date computer shows:

Easy
A Red triangle
B Yellow triangle
C Blue Triangle
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B

Q160.MDG stands for

Easy
A Modem Development Goals
B Millennium Development Goals
C Millennium Determined Goals
D None of these
Other PPSC 2020

Correct Answer: B